ETUSIVU | YLEISTÄ | KREDIITIT | BONUKSET | REKISTERÖIDY
 
 

Vuoden 2016 isoimmat urheilutapahtumat

Vuosi 2016 on jälleen huima urheiluntäytteinen vuosi. Isot ja vähän pienemmät urheilutapahtumat tarjoavat valtavasti vedonlyöjille ja urheilujännäreille mahdollisuuksia seurata maailman parhaimpia tapahtumia useassa eri lajissa. Urheiluvuotta 2016 värittävät tietenkin vuodesta toiseen käytävät sarjat ja liigat. Jalkapallossa tarjolla on alkuvuodesta ja loppuvuodesta huippuliigojen kuten Valioliiga, Espanjan La Liiga, Italian Serie A ja tietenkin Mestareiden Liiga Saksan Bundesliigaa ja Ranskan liigaa unohtamatta.

Jääkiekossa sama juttu, Liiga, KHL ja NHL Elitserienin lisäksi ovat monen urheilufanin seurannassa niin lähetysten kuin urheilutapahtumien vedonlyöntikertoimien osalta. Tennistä, koripalloa ja paljon muuta on tarjolla. Tarkastellaan kuitenkin tässä isoja tapahtumia, jotka eivät jää taatusti urheilufanilta tai vedonlyöjältä huomioimatta.

Lätkäfaneille on tarjolla heti toukokuussa karkkia, kun 6.- 22.5 pelataan Jääkiekon MM-kisat. Suomessa lätkähuuma nousi nuorten leijonien maailmanmestaruuden avulla taas uusiin sfääreihin ja nähtäväksi jää nähdäänkö Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa pelattavissa kisoissa esimerkiksi Patrik Laine tai Jesse Puljujärvi mitalijahdissa.

Futisfaneille tarjotaan kesällä kuukausi melkoista tykitystä. Tänä vuonna on vuorossa Jalkapallon EM-lopputurnaus, johon Suomi ei valitettavasti isoista odotuksista huolimatta selvinnyt. 10.6-10.7 pelattavat kisat tarjoavat monta kymmentä huikeaa ottelua huippufutista, joten näitä kisoja ei kannata todellakaan missata.

Kaikki odottavat Rion olympialaisia

Vuoden ykköstapahtumana voidaan huoletta pitää 5.-21.8 pidettäviä Rio De Janeiron Olympiakisoja . Tapahtumia riittää useammassa lajissa todella paljon ja moni sporttifani on ottanut tuon ajankohdan jo lomaksi. Ja kannattaa myös muistaa 7.-18.9. samassa paikassa pidettävät Paralympialaiset. Ennen olympialaisia monen eurooppalaisen urheilijan kuntoa voi tarkastella Yleisurheilun EM-kisoissa jotka pidetään 6.-10.7. Hollannissa.

Monelle lätkäfanille isoin tapahtuma on Jääkiekon Maailmancup, joka pelataan taas 12 vuoden jälkeen. Mukana ovat kaikki parhaat jääkiekkoilijat koko maailmasta, joten tämä turnaus on taatusti kaikkien lätkäfanien unelmaturnaus. Maailmancupista on jo nyt vedonlyöntikohteita runsaasti tarjolla, ja Cupin lähetessä voi veikkaus vihjeitä tarkastella monelta alan sivustolta. Lätkäfanit joutuvat kuitenkin odottamaan syyskuun puoleen väliin, sillä Jääkiekon maailmancup pelataan 17.9. – 1.10.

Yksi mielenkiintoisimmista kotimaassa järjestettävistä kisoista on luonnollisesti koripallon nuorten EM-kisat. Vuonna 2017 Suomessa pelataan aikuisten EM-kisojen alkulohko ja nuorten kisat antavat varmasti korishuumalle uutta potkua heinäkuussa. Koripallon EM-kisat pelataan Helsingissä 16.-24.7.

Näiden tapahtumien lisäksi kun lisätään kalenteriin mm. 50. Super Bowl helmikuun 7. päivä, Oslon ampumahiihdon MM-kilpailut 3.3. – 13.3., jalkapallon MM-karsinnat ja kotimaiset Salpausselän kisat, Jyväskylän Suurajot, Kuninkuusravit ja Suomi – Ruotsi maaottelu niin voidaan todeta että jälleen on upea urheiluvuosi tulossa kaikin puolin!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright (C) 1999-2016 Bet Option Oy. Gsm 0400 704 587. Palvelunumerot 2,95€/min+pvm.